• Gépjármű mobilszerviz
  Műszaki hibás, lerobbant gépjárművek helyszíni javítása, szállítása, tárolása. Márkafüggetlen mobil autószerviz, kerékcsere és egyebek.
  Motorkerékpár javítás
  Motorkerékpárok és robogók javítása, teljes körű alkatrészellátással.
  Kerti eszköz javítás
  Elektromos és benzines kerti kis- és nagygépek, fűnyírók, fűnyírótraktorok, bozótvágók, sövénynyírók, damilos és késes kaszák, motorfűrészek, rotációs kapák, fűszellőztetők, öntözőszivattyúk javítása új és használt alkatrészekkel.
  Kerékpár javítás
  Kerékpárok javítása, karbantartása, felújítása teljes körű alkatrészellátással.
  Ipari gép, szerszámgép javítás
  Kis- és nagygépek, szerszámgépek javítása és alkatrészellátása.
  Háztartási nagygép
  Háztartási nagy gépek, hűtők, automata mosógépek, szárítógépek, hűtőládák, fagyasztóládák, nagy konyhai berendezések javítása.
 • Híradástechnikai készülékek javítása
  Tévék, rádiók, music centerek, házimozi rendszerek javítása.

  Ahogy fejlődik a technika, úgy teszik életünket egyre egyszerűbbé a gépeink és berendezéseink. Ezek azonban napról napra összetettebbé válnak, és bizony, ha valami elromlik, sokszor okoz fejtörést, hogy kihez fordulhatunk problémánkkal.

  A garanciaidőn túl a márkaszervizek nem, vagy csak irreálisan drágán foglalkoznak javítással, a kis otthoni műhelyekben pedig nincs meg a megfelelő tudás és alkatrészellátás. De ne adja fel!

  Mielőtt végleg lemondana a javításról és új eszközt vásárolna, kérje szakértő segítségét!

  Univerzális szervizünk elromlott, hibás termékének javítására ingyenesen ad árajánlatot, igény esetén kedvező áron elvégzi a munkát, mindezt széleskörű alkatrészellátásra, hozzáértő szakemberekre és sokéves szerviztapasztalatra alapozva. Ha pedig úgy dönt, nem éri meg a javítás, szakértő tanácsokkal segítünk új eszköze beszerzésében. Nagy Universal Kft. – Egy igazi ezermester az Ön sokoldalú problémáinak megoldására!