Ahogy fejlődik a technika, úgy teszik életünket egyre egyszerűbbé a gépeink és berendezéseink. Ezek azonban napról napra összetettebbé válnak. Ha új eszköz vásárlását tervezzük nem könnyű kiigazodni a hatalmas választékon. Ha pedig valami elromlik, sokszor okoz fejtörést, hogy kihez fordulhatunk problémánkkal.

Cégünk az alábbi szolgáltatások segítségével szeretné megkönnyíteni az Ön mindennapjait, időt, energiát és pénzt spórolva, megkímélve Önt a szükségtelen idegeskedéstől.

Értékesítés

Új eszközök beszerzésekor gyakran futhatunk bele abba a hibába, hogy kellő szaktudás híján felülünk a marketingüzenetek csábításának, és silány minőségű termékeket vásárolunk drágán a hipermarketek polcairól, amik aztán csak további problémákat generálnak. Ha Önnek is elege van a mindennapjait megkönnyíteni hivatott gépek okozta problémahalmazból, forduljon hozzánk bizalommal!

Cégünk forgalmaz

- új és használt kerti gépeket berendezéseket,
– motorkerékpárokat és alkatrészeket,
– háztartási kis- és nagygépeket,
– szerszámgépeket, berendezéseket,
– gépjármű alkatrészeket,
– épületgépészeti berendezéseket,
– szórakoztató elektronikai termékeket.

Szerviz

A garanciaidőn túl a márkaszervizek nem, vagy csak irreálisan drágán foglalkoznak javítással, a kis otthoni műhelyekben pedig nincs meg a megfelelő tudás és alkatrészellátás. De ne adja fel! Mielőtt végleg lemondana a javításról, kérje szakértő segítségét! Univerzális szervízünk elromlott, hibás termékének javítására ingyenesen ad árajánlatot, igény esetén kedvező áron elvégzi a munkát, mindezt széleskörű alkatrészellátásra, hozzáértő szakemberekre és sokéves szerviztapasztalatra alapozva.

Vállaljuk

- Háztartási gép, kerti eszköz javítását,
– Szórakoztató elektronikai eszközök javítását,
– Gépjármű mobilszerviz szolgáltatás nyújtását,
– Motorkerékpár javítást,
– Kerékpár javítást,
– Ipari gép, szerszámgép javítást.

Nagy Universal Kft. – Egy igazi ezermester az Ön sokoldalú problémáinak megoldására!